Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ismersz olyat aki megbukott...

Ismersz olyat aki megbukott az államvizsgán?

Figyelt kérdés

Szoktak megbukni az államvizsgán? Miért?

Én 2 hét múlva megyek és nagyon félek tőle. :(

2014. jan. 11. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze. Mert nem tanulnak, azért.
2014. jan. 11. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

Igen, a húgom, Akkor halt meg apukánk balesetben. De utána utóvizsgázott, és azóta is dolgozik a szakmájában -- diplomás ápoló.

Semmilyen hátrány nem éri emiatt, senki meg sem kérdezi, hogy hanyadszorra ment át. Szerintem a munkahelyén nem is tudják.

Amúgy ha 4-5-6 évig tanultál, nem kell tőle félni.

2014. jan. 11. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, de már hallottam róla. Mondjuk matek szakon nem sok oka van megbukni az embernek, mert szép és tanulható tantárgy, és nálunk senkivel nem szemétkedtek, de ketten megbuktak, mert az egyik nem tudta deriválni az 1/x-et, a másik visszaadta a tételt. Szóval súlyosan hülyének kellett lenni hozzá.
2014. jan. 11. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!