Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nálatok gimnáziumban van/volt...

Bratilla kérdése:

Nálatok gimnáziumban van/volt művészettörténet tantárgy?

Figyelt kérdés
Nálunk szerintem nincs, mert már 11.-es vagyok, és egyetlen szó sem esett róla. Pedig láttam már 9.-12. osztályos művészettörténet tankönyveket, szóval gondolom vannak helyek, ahol tananyag. Én viszont nagyon érdeklődöm iránta, jó lett volna ebből érettségizni és ebbe az irányba menni tovább. Ilyenkor mit lehet tenni? Nálatok volt?
2014. jan. 11. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 10.-ben volt egy évig, és aki szeretett volna, 11.-ben mehetett faktra, hogy érettségizhessen belőle. Kb. 2-3 ilyen ember volt.
2014. jan. 11. 12:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Ó, de jó.. Nem tudom, nálunk miért nem lehetett ilyet.

Köszi a választ!

2014. jan. 11. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt 2 évig, szerettem nagyon :)
2014. jan. 11. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Középiskolában nem volt (bár én közgazdaságiba jártam), főiskolán meg igen. Nem lehet vele elhelyezkedni, maximum ha van ismerősöd, nincs sok értelme, csak talán hobbinak.
2014. jan. 17. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!