Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, gondolkodtatok...

Egyetemisták, gondolkodtatok már el, hogy mi lenne, ha félbehagynátok a tanulmányaitokat?

Figyelt kérdés
Tavalyi évben elkezdtem egy egyetemet, de talán túl nehéznek bizonyul, kiderül pár hónapon belül. Ti mit tudnátok csinálni, ha ott hagynátok az egyetemet? Egyáltalán megéri?
2014. jan. 10. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Megfordult már, de nem tenném meg. Egyrészt nem szeretnék fizetni, másrészt pedig mást nem tudok elképzelni magamhoz, így a kellemetlen tantárgyakon is végigrágom magam.
2014. jan. 10. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem gondoltam még erre egy pillanatra sem, ugyanis egy célom van, egy szakmát szeretnék, és ahhoz ezt el kell végeznem, ráadásul szeretem is ezt a szakot, nincs vele gondom. Ha esetleg mégis problémám lenne vele, és abba akarnám hagyni, nyilván keresnék vagy egy másik szakot vagy egy alternatív tanulási lehetőséget, esetleg munkát, amíg nem jövök rá, mit is akarok igazán. Szóval semmiképpen sem pazarolnék el több időt.
2014. jan. 10. 19:08
 3/3 reptoid ***** válasza:
50%

Keresnék egy másik szakot. Igazából ebben már jó vagyok, ez a harmadik szakom most, a jelenlegin az ötödévem taposom, de minden lelkifurka nélkül adom be most majd a jelentkezést egy újabbra. Hogy elkezdem-e azt meg ráérek szeptemberig eldönteni.

Én azt mondom ne teketóriázz sokat.

2014. jan. 10. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!