Ha nekem 2014 októberi érettségin sikerül leraknom az érettségit, akkor 2014 es felsőoktatásban még részt vehetek? (Bővebben lent)
Sziasztok!
Nem biztos, hogy a májusi érettségire eltudok menni (Már megvan a középszintű érettségim, emeltet szeretnék most rakni), de az októberire 100%, hogy eltudnék menni, az a kérdésem, akkor elkedzhetem valahogy a 2014es évet, vagy várnom kell 2015 Szeptemberéig?
Vannak egyetemek, ahol indítanak kereszten (télen) is felvételit, de az is igaz, hogy sok helyen jobban jársz, ha egyeneseb kezded el.
Szerintem inkább tanulj valami értelmeset azalatt. (nyelvet vagy készülj fel az elsőéves tárgyakból, esetleg dolgozz)
Sziasztok!
Szakváltás ebben az esetben lehetséges?
Én javító érettségit szeretnék tenni októberben, és az ott szerzett ponttal váltanék szakot félévkor (már egyetemista vagyok). Jelenleg kevés a pontom, nem vennének át, ezért gondolkozom ezen a megoldáson.
Személyes okok miatt sajnos nem tudok májusban érettségizni, ezért gondolkodom ezen a megoldáson.
A tárgyi követelmények ugyanazok lennének, mint a jelenlegi szakomon, úgyhogy elvileg ez nem jelentene gondot.
Írok azért egy e-mailt a TO-nak is, a biztonság kedvéért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!