Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy nézni egy érettségi...

Hogy nézni egy érettségi tanusítvány?

Figyelt kérdés

Kerestem az interneten, de nem találtam rá közvetlen képet, egy lapot kell elképzelni, ami re rávan rva h angol nyelvből emelt szintű érettségi 80%os lett?

Most szeretném az angolt, középszinten már megvan az érettségim (szóval a keményfedeles már megvan) ez egy külön lap? Amit bele kell majd csak rakni?

2014. jan. 9. 17:11
 1/8 reptoid ***** válasza:
Pontosan. Pont akkora amúgy, mint az érettségid lapja.
2014. jan. 9. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen,igen.
2014. jan. 9. 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudtok róla képet mutatni, mert a google minden félét kidob.
2014. jan. 9. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy néz ki? Úgyis megkapod majd.

Viszont azt nem árt, ha tudod, hogy ha felvételi pontok javítása miatt csinálod, akkor a nem-duplázós pontszámításnál az "érettségi átlag" címén kapott max. 100 pontba ez nem fog beleszámítani, csak a közeped, amit először tettél.

2014. jan. 9. 17:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Csak látni szeretném, hogy milyen, vizuális tipus vagyok ennyi.. :D

Nem nagyon értem amit mondasz, én a felvi.huval számolgattam, és arra jutottam ha 80%os az emelt angolom akkor gyönyörűen megvagyok. (Ki is írta h minden megvan)

Akkor valamit elnéztem?

2014. jan. 9. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. A kalkulátor jól csinál mindent, ha úgy jelölted be az emelt érettségit, hogy nem "biz.", hanem "tan.". :)
2014. jan. 9. 17:55
 7/8 reptoid ***** válasza:

[link]

Ezen fehér papírnak tűnik, de amúgy ugyanolyan az anyaga, mint az érettséidbe beragasztott lapnak.

2014. jan. 9. 18:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Mint az előző képen látszik, úgy néz ki, hogy hosszú ú-val van írva.

Így van, a bizonyítványodban van egy fülecske neki, és pont akkora, hogy oda betehesd. És ha tényleg 80%-os emeltet teszel, akkor az is rá lesz írva, hogy nyelvvizsgának számít.

2014. jan. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!