Hogy nézni egy érettségi tanusítvány?
Kerestem az interneten, de nem találtam rá közvetlen képet, egy lapot kell elképzelni, ami re rávan rva h angol nyelvből emelt szintű érettségi 80%os lett?
Most szeretném az angolt, középszinten már megvan az érettségim (szóval a keményfedeles már megvan) ez egy külön lap? Amit bele kell majd csak rakni?
Nem mindegy, hogy néz ki? Úgyis megkapod majd.
Viszont azt nem árt, ha tudod, hogy ha felvételi pontok javítása miatt csinálod, akkor a nem-duplázós pontszámításnál az "érettségi átlag" címén kapott max. 100 pontba ez nem fog beleszámítani, csak a közeped, amit először tettél.
Csak látni szeretném, hogy milyen, vizuális tipus vagyok ennyi.. :D
Nem nagyon értem amit mondasz, én a felvi.huval számolgattam, és arra jutottam ha 80%os az emelt angolom akkor gyönyörűen megvagyok. (Ki is írta h minden megvan)
Akkor valamit elnéztem?
Ezen fehér papírnak tűnik, de amúgy ugyanolyan az anyaga, mint az érettséidbe beragasztott lapnak.
Mint az előző képen látszik, úgy néz ki, hogy hosszú ú-val van írva.
Így van, a bizonyítványodban van egy fülecske neki, és pont akkora, hogy oda betehesd. És ha tényleg 80%-os emeltet teszel, akkor az is rá lesz írva, hogy nyelvvizsgának számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!