Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 14-18 évesek! Számítástechnika...

14-18 évesek! Számítástechnika (vagy informatika) tárgyon belül milyen témákat tanítanak nektek a sulitokban?

Figyelt kérdés

1/ Hanyadik osztályba jársz?

2/ Eddig mi volt a tananyag? (összefoglalva értem)

3/ Tudod-e, hogy miket fogtok még tanulni? Ha igen miket?

4/ Minden évben van ilyen tárgyatok?

(5/ Melyik városban tanulsz, és milyen suliban? Gimi, szakközép, ...?)

6/ Milyen tankönyvetek van?

+Korábban az általános iskolában is volt számítástechnika órátok, vagy csak szakkörök? Ha igen, ott mikre tanítottak meg?

2014. jan. 2. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Kicsit idősebb vagyok, de válaszolok ha nem gond.

12

Word, Power Point, Excel, Weboldalkészítés (FrontPage).

Access (Adatbáziskezelés)

Igen

Kecskemét, esti gimnázium

Nincs tankönyv, neten van az egész tananyag.

Volt szakkör, netezni lehetett bejárni. Az órákon ugyanúgy Word és Excel volt.

Bármi komolyabbat akarsz tanulni kénytelen vagy saját magad vagy külön tanárt fogadni, a tananyag csak az Office-ról szól.

2014. jan. 2. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:

1. 11.

2. Word, Excel, Access, programozás Pascalban (csak ilyen egyszerű kis dolgok), és azt hiszem valami weblapszerkesztés is volt

3-4. 9.-ben volt csak infóm, szóval már semmit. Akit érdekel, az választhatja faktnak 11.-től, illetve aki akar belőle érettségizni, annak van délutánonként felkészítés.

5. Budapest, gimnázium.

6. Semmilyen, a tanárunk mindig elmondta az elméletet, aztán csináltuk a gyakorlatokat.

Volt általánosban is, 3.-tól. Ott mindenfélét csináltunk, az elején Paintet meg Comenius Logot használtunk, aztán Word, Powerpoint, Excel, Pascal volt (szintén nagyon alapszinten). Meg egy kis elmélet, kettes számrendszer, hardver, szoftver, stb. Volt szakkör is, de az annyi volt hogy beengedtek a terembe játszani. :D

2014. jan. 2. 13:13
 3/5 ManderleyRe válasza:

9.

Excel, Word, Turbo Pascal

folytatjuk a Pascal-t

4.-től van és 10.-ig lesz

Budapest, gimnáziumban

nem tudom, nem nagyon használjuk

4.-től volt óránk, szakkör nem volt. Painttel rajzoltunk, meg asszem volt valami teknős, aminek parancsot kellett adni, hogy jobbra vagy balra mozduljon el.

2014. jan. 2. 14:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket! És még várom mások válaszát is! Írjatok sokan! Zöld kéz megy!

Több válasz után leírom miért is kérdeztem. Őszintén szólva másra számítottam 2013, pontosabban 2014-ben.

2014. jan. 2. 15:39
 5/5 anonim válasza:

szia,

nagyon oszinte leszek veled a tanulasi rendemrol informatikabol:

5-8 osztalyig a gta vice city volt az infos feladat, 8 vegere a san andreas oszzes palyajat atvittuk

9-kertek az elmult evek tananyagat amikor majdnem megbuktam

10-12 ig mindent megtanultunk office programozas mindent es sikerult az eretsegi is :)

2014. jan. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!