Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem járatos valaki csillagásza...

Nem járatos valaki csillagászati dolgokban, hogy eligazítson?

Figyelt kérdés
Skypen vagy e-mailben beszélnék vele ha lehet
2009. nov. 27. 20:52
 1/3 fhenrir ***** válasza:
tedd fel a kérdést itt és szívesen megválaszolom(vagy megválaszoljuk)
2009. nov. 27. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Milyen nagy egy napfolt ?Melyik a legnagyobb sebesség amit el tud érni egy rakéta ?Szerintetek a holdbázist megépítik 2020 -ra ? Hogyan kerülhetek be a nasahoz dolgozni ? Honnan szerezhetek nagyon jó információkat a világúról ?
2009. nov. 27. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

ha írsz nekem emailt és megadod skype címed felveszlek és beszélünk, ha gondolod.

Egyébként egy napfolt mérete eltérő, de mindenképp hatalmas.

Azt szokták mondani, hogy a Föld elférne benne.

Nem tudom a rakéták sebességét.

Azt hiszem 10 év alatt rengeteg dolgot megcsinál az emberiség. Esélyes, de nem tenném rá a nyakam. Szerintem addigra biztosan elkezdik.

Gondolom jelentkezel oda:) Pontosan ezt sem tudom, de nem lehet könnyű bekerülni. Ha ennyire érdeke a csillagászat egyébként itthon is vannak kutató intézetek, és az amatőr csillagászok köre is széles. Amatőr csillagászként is végezhetsz komoly kutatómunkát és találkozhatsz, beszélhetsz napi szinten hivatásos csillagászokkal.

[link]

[link] (Ez inkább a Magyar Csillagászati Egyesület dolgairól szól)

[link] (ezek már csillagászati hírek)

[link]

[link] (bármilyen kérdést feltehetsz a fórumokban.)

[link] -Internetes csillagászattal foglalkozó TV (csak akkor online, ha van valami történés), archívummal

[link] - Szintén internetes csillagászati TV szintén időszakos vetítéssel ,szintén archívummal

Ajánlom még az egyes planetáriumok látogatását, valamint az MCSE klubbtagságot, ha tényleg érdekel a dolog.

Információ az MCSE klubbtagságról:

[link] /belepes

2010. dec. 10. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!