Nem járatos valaki csillagászati dolgokban, hogy eligazítson?
ha írsz nekem emailt és megadod skype címed felveszlek és beszélünk, ha gondolod.
Egyébként egy napfolt mérete eltérő, de mindenképp hatalmas.
Azt szokták mondani, hogy a Föld elférne benne.
Nem tudom a rakéták sebességét.
Azt hiszem 10 év alatt rengeteg dolgot megcsinál az emberiség. Esélyes, de nem tenném rá a nyakam. Szerintem addigra biztosan elkezdik.
Gondolom jelentkezel oda:) Pontosan ezt sem tudom, de nem lehet könnyű bekerülni. Ha ennyire érdeke a csillagászat egyébként itthon is vannak kutató intézetek, és az amatőr csillagászok köre is széles. Amatőr csillagászként is végezhetsz komoly kutatómunkát és találkozhatsz, beszélhetsz napi szinten hivatásos csillagászokkal.
[link] (Ez inkább a Magyar Csillagászati Egyesület dolgairól szól)
[link] (ezek már csillagászati hírek)
[link] (bármilyen kérdést feltehetsz a fórumokban.)
[link] -Internetes csillagászattal foglalkozó TV (csak akkor online, ha van valami történés), archívummal
[link] - Szintén internetes csillagászati TV szintén időszakos vetítéssel ,szintén archívummal
Ajánlom még az egyes planetáriumok látogatását, valamint az MCSE klubbtagságot, ha tényleg érdekel a dolog.
Információ az MCSE klubbtagságról:
[link] /belepes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!