Kiégtem nincs kedvem tanulni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
12.es vagyok és beleuntam nincs célom biosz tagozaton tanulok ahhot kémia emelt kéne az orvosira.. de másra nem is jó a biosz.. egyszerűen elmegy az életkedvem is ha a sulira gondolok .. pedig nem vagyok nagyon buta. Tudnátok segíteni?2013. dec. 29. 14:19
1/4 anonim válasza:
Tűzz ki magad elé egy célt, hogy mivé akarsz válni, hová szeretnél továbbmenni. Ha ilyen nincs, persze, hogy nem vagy motivált...
2/4 A kérdező kommentje:
igen mert bizonytalan vagyok, ilyenkor amúgyis mindenki az én meg nagyon szorongó vagyok és nem tudok dönteni :/ egyébként 18/L
2013. dec. 29. 14:49
3/4 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, most 19/L, én tavaly érettségiztem, bár nekem könnyebb volt, mert volt konkrét célom...
Azt tudom neked javasolni, hogy motiváld magad azzal, hogy belegondolsz, mi lesz, ha később rájössz, mit akarsz elérni az életben. Ha ott lesz a kezedben a nagyon jól sikerült érettségi, nem kell küzdened a javítókkal, új érettségikkel stb., mert ahova csak szeretnéd, fel fognak venni.
4/4 anonim válasza:
Teljesen igaza van az előttem válaszolónak, motiválnod kell magadat. Legyen valami célod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!