Hogy puskázzak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

írjál nagyon sok puskát,

mindent felölelőt, aztán szűkebbet, aztán csak a hívószavakat.

Aztán az egészet tedd a táskádba jó mélyre,

tudd, hogy veled van, aztán ne puskázz, mert már úgyis a fejedben lesz az anyag!

2009. nov. 26. 15:21
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem jobban jársz ha megtanulod. Azzal, hogy puskázol csak magadat csapod be és a tanulásba fektetett energia megtérül. Sokan gondolják azt, hogy ciki ha tanulnak vmire és ezért puskáznak vagy éppen ráírják a dolgozatra, hogy fogalmam sincs..XD. Pedig a Te jövőd függ tőle. Szóval szerintem tanulj és írj vázlatot. Sok sikert! :D
2009. nov. 26. 15:27
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Én mindig mindenből írtam puskát, de sose volt merszem elővenni.. :) Ennek ellenére a főiskola 4 éve alatt is, soha nem mentem puska nélkül vizsgázni, de mindig a táskámban maradt. :) (azt pedig ki kellett tenni a padsor végére). Így is sok ragadt rám, puskaírás közben...
2009. nov. 26. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

szerintem is inkább tanulj...

volt egy tanárom, aki értékelte azt ha vkinél puskát talált. Mert ez azt jelentette hogy az illető foglalkozott az anyaggal. Szemben azokkal,akik könyből írták ki a válaszokat.

Az ,,értékelte" nem azt jelenti hogy megdícsérte, csak másképp járt el vele mint azokkal akik könyvből írták ki az anyagot.

2009. nov. 26. 15:39
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
IRjál puskát, addig is ragad rád valami, amig azt irod:D én rengeteget puskáztam, de tanár függö is volt kinél, hogy lehetett... általában számitogépen megirtam és picibe kinyomtattam, és azt elrejtettem a ruházatom alatt vagy a széken volt.. de rég volt:D De ne feledd, csak a nagy játékosok tudnak jol puskázni, ha félsz, tuti lebuksz.. és az helyböl 1-es:)
2009. nov. 26. 15:50
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Inkább tanulj! Én legalábbis úgy voltam vele, hogy a tanulás gyorsabban ment, mintha puskát írtam volna.

És nincs idegeskedés, izgalom, dugdosás... :)))

2009. nov. 26. 15:54
 7/14 anonim ***** válasza:
11%

a kóla papírjára nyomtasd rá a tanulnivalót. a cicanadrágod alá a bőrödre írd fel és akkor csak azt húzogatnod kell. puskatoll vagy láthatatlan toll amit a fénnyel kell megvilágítani és akkor látod az írást

Sajnos csak ott jön be(témazáró), ahol sokat kell írni. A dogát egy dupla lapra írd/füzet is jó/, és a puskát egyszerűen tedd bele a 2 lap közé.

Vágj olyan képet, mint aki elmélyülten számol, és hajtsd ki felső lapot függőlegesre, lehetőleg úgy, hogy a tanár ne lásson a lap mögé...Érted, mintha megnéznéd az előző számításokat:))

Egy másik módszer a matekon népszerű számológép firkálása. A számológép jobb esetben fekete vagy szürke. Egy középsulis gépen elfér egy rakás azonosság, képlet, meg egyéb szemét...és a grafit a feketén csak korlátozottan látható, így a mesterlövész tanárok sem látják a dolgot, csak TE! :)))

2009. nov. 26. 16:13
 8/14 anonim ***** válasza:
11%
Fogod a táblát, ráírod az anyagot úgy, hogy közben erősen rányomod a krétát. A másik felére is:) Aztán persze frankón letörlöd, hogy csak halványan látszódjon... a legjobb, ha mellé írsz vmit, ami nem szerepel a dogában. Csak az a tanár veszi észre, amelyik, direkt ezt nézi, és hát ugye nem ti voltatok, hanem még a másik osztály, múlt héten:))) Szóval ez nagyon bejön... A másik táblás módszer, hogy lekódoljátok a szöveget. Jó módszer az 1848-ból 4818-at csinálni, de ez már fantázia kérdése.
2009. nov. 26. 16:19
 9/14 anonim ***** válasza:
57%
Egy nagyon tuti módszer, ami abból áll, hogy a tanár figyelmét elterelteted.Ez egy összeszokott csapatban nem probléma. Megbeszélitek, hogy a hátsó sarkokba olyanok üljenek, akiknek jó a beszélőkéjük. Doga közben az egyik jelentkezik, és addig értetlenkedik, míg a tanárt magához hívja. Ekkor az osztály 90%-a tud puskázni...demég hogy! A4, A3, A2, etc... multiplakátról még nem próbáltuk, de egyszer mindennek eljön az ideje. Ha befejezte a mondókáját az egyik, akkor rákezd a másik, így az osztály másik fele irja ki a dolgokat bizonyos forrásokból...
2009. nov. 26. 16:20
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
A barátnőm reggel az első 5 ember közt ment be szigorlatozni. Előtte négyen húztak tételt, tehát ő pontosan tudta, hogy mi van még bent. Nála volt két "cetli", azoknak a tételnek a címével, amit megtanult. A többiről semmit nem tudott. A biztonság kedvéért volt kettő, nehogy előtte valaki pont azt húzza, ami nála volt. Szóval négyen már húztak tételt. Ő, miközben kotorászott az asztalon lévő cédulák között, elővette az általa előző este szétvágott 6-os tételt. És odaadta a tanárnak. A vizsga alatt négyszer kaphatott volna infarktust, mikor az előtte vizsgázó helyett új ember jött, és tételt húzott. Ha valaki kiválasztja a 6-ost, neki vége. De senki nem választotta. Mikor rá került a sor, úgy tett, mintha a cetlit visszatenné a többi közé, eközben azonban zsebre vágta. És innentől kezdve sikeresnek volt mondható a "hadművelet", már semmilyen veszély nem fenyegette, meg is kapta az ötöst. Amit talán meg is érdemelt, mondjuk nem a közgáz tudásáért, hanem a bátorságáért. Én nem ismerek senkit, aki ezt meg merte volna kockáztatni, még én magam sem.
2009. nov. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!