Hogy puskázzak?
írjál nagyon sok puskát,
mindent felölelőt, aztán szűkebbet, aztán csak a hívószavakat.
Aztán az egészet tedd a táskádba jó mélyre,
tudd, hogy veled van, aztán ne puskázz, mert már úgyis a fejedben lesz az anyag!
szerintem is inkább tanulj...
volt egy tanárom, aki értékelte azt ha vkinél puskát talált. Mert ez azt jelentette hogy az illető foglalkozott az anyaggal. Szemben azokkal,akik könyből írták ki a válaszokat.
Az ,,értékelte" nem azt jelenti hogy megdícsérte, csak másképp járt el vele mint azokkal akik könyvből írták ki az anyagot.
Inkább tanulj! Én legalábbis úgy voltam vele, hogy a tanulás gyorsabban ment, mintha puskát írtam volna.
És nincs idegeskedés, izgalom, dugdosás... :)))
a kóla papírjára nyomtasd rá a tanulnivalót. a cicanadrágod alá a bőrödre írd fel és akkor csak azt húzogatnod kell. puskatoll vagy láthatatlan toll amit a fénnyel kell megvilágítani és akkor látod az írást
Sajnos csak ott jön be(témazáró), ahol sokat kell írni. A dogát egy dupla lapra írd/füzet is jó/, és a puskát egyszerűen tedd bele a 2 lap közé.
Vágj olyan képet, mint aki elmélyülten számol, és hajtsd ki felső lapot függőlegesre, lehetőleg úgy, hogy a tanár ne lásson a lap mögé...Érted, mintha megnéznéd az előző számításokat:))
Egy másik módszer a matekon népszerű számológép firkálása. A számológép jobb esetben fekete vagy szürke. Egy középsulis gépen elfér egy rakás azonosság, képlet, meg egyéb szemét...és a grafit a feketén csak korlátozottan látható, így a mesterlövész tanárok sem látják a dolgot, csak TE! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!