Vajon mit szól a töri tanár ha azt mondom neki hogy nem vagyok hajlandó megtanulni amit tanít, mert nem hiszem el?
Mert én mást gondolok a történelemről; hogy sok helyen szándékosan megváltoztatták.
Elvégre senki nem kötelezhet rá hogy elhiggyem amit mond.
Szerintetek hülye elmeroggyantnak fog nézni?
Ha nem tanulod meg, akkor megbuksz, nem elsz érettségid és takaríthatod mások után a budit egy diszkóban.
Egyébként meg buta vagy, ha elhiszed a gagyi honlapokon olvasható összeesküvés-elméleteket. De gondolom fiatal vagy még, majd kinövöd.
Igen, és teljes joggal. Nem most találkozik először olyan emberrel, aki egyedül okosabbnak hiszi magát az egész akadémiánál, ezzel minden történésznek és töritanárnak meg kell küzdenie.
Na most a tudomány szerencsére olyan dolog, amivel lehet vitatkozni, csak megfelelő színvonalon. Ahhoz vitatkozni tudjál, először is meg kell tanulnod. Tehát ha te csak közlöd, hogy hülyeség meg hazugság, akkor simán megbuksz. Ha el tudod mondani, hogy pontosan mit tartasz hülyeségnek, akkor már tudod is a követelményt, a véleményedet meg nyugodtan melléteheted, főleg, ha bizonyítékok is vannak rá.
Én egyébként mondtam már azt egy tanáromnak az egyetemen vizsga közben, hogy ezt a bizonyítást nem vagyok hajlandó megtanulni, mert ronda és bonyolult (egy helyettes tanár adta le), és ő nemcsak elfogadta ezt tőlem, hanem elmondta helyettem, sokkal egyszerűbben. :-) Na de azért ehhez előbb le kellett tenni valamit az asztalra, hogy ezt megengedhessem magamnak.
Szóval senki nem kötelez rá, hogy elhidd. Megtanulni is csak akkor kell, ha érettségit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!