Ha már leérettségiztem és most szakmára járok, de sosem ment a matek érettségin is majdnem megbuktam 19 évesen ellehet intézni a diszkalkulia felmentést?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 01:23
1/8 anonim válasza:
Persze, egyik bnőm is ezt kérte és fel is mentették alóla, most ment helyette infóból érettségizni és pár nap múlva megkapja a bizijét.
2/8 A kérdező kommentje:
És ezt hol lehet kérvényezni?
Azt mondták,hogy el kéne mennem nevelési tanácsadóhoz,de itt nincs semmi ilyesmi.Nem pesti vagyok.
Az iskolában lehet kérni,hogy küldjenek el egy ilyen vizsgálatra?
2009. nov. 26. 01:35
3/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem az iskolában kérdezd meg, ha nem tudják, akkor a megyei Pedagógiai Szakszolgálattal vedd fel a kapcsolatot. (egyébként ha van ált. iskolai tanár-tanító ismerősöd, akkor ő tudja, hogy kihez kell fordulni)
Egyébként nincs életkorhoz kötve a felmentés :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg tanulj, ne pedig mindenfele mondva csinalt felmentesek moge rejtozz. A vegen meg az iskola alol is lehet felmentest kerni.... az esz megall...
5/8 anonim válasza:
Az iskolában lehet, hogy kapsz felmentést, de nem biztos, hogy a munkaadók ilyen elnézőek lesznek...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Az egy dolog,hogy nem kapok munkát,de az meg egy másik,hogy mivel lesz jobb,hogy minden évben megbukok,mert hiába tanulok nem is értem és külön matekra is járok és ez 1 csomó pénz és mégse sikerülnek a dolgozataim.Nem tehetek róla,h van ilyen bajom és nem csak én szenvedek ezzel,hanem rajtam kívül még nagyon sokan akik nem megjátsszák ezt,hogy nem tudnak számolni,hanem valóban nem tudnak számolni,bármennyit jár matektanárhoz az illető.
2009. nov. 27. 23:00
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem, mert ha TÉNYLEG diszkalkuliád lenne, el sem jutsz az érettségiig. Az ilyesmi sokkal előbb kiderül, még általános elején-közepén.
8/8 anonim válasza:
Elég régi kérdés de mit mondjak nekem is ez a problémám.az hogy eljutsz az érettségiig lehet mázli is pl matektanár függő.én is nem 1szer mentem át naplóba beírt jegyekkel mert nemvolt más lehetőség.csomó pénz izzadás szenvedés tanulás és jön a TZ 1es!aztán meg otthon lebasznak annál jobb nincsen.nembirom énsem felfogni most megyek érettségire 11ik vagyok de nemm megy semmi matekból.ha netán a kérdező észreveszi ezt a kommentet akkor légyszi válaszollj hogy sikerült,már 2éve tetted fel a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!