2 és fél oldal,3 óra alatt?
Figyelt kérdés
Egy 2 és fél oldalas töri tételem volt, és közel 3 óra alatt (de lehet csak 2és fél) sikerült úgy megtanulnom h úgy érzem hogy tudom is. Ez baj? Ti mennyi ideig tanultok meg egy kb ilyen hosszúságú anyagot?2013. dec. 21. 19:14
1/3 anonim válasza:
nekem 3 év de lehet hogy csak 2és fél év
2/3 anonim válasza:
Azért azt jó lenne tudni hozzá, hogy pl. teljesen új információk voltak benne, vagy most tanultátok, te meg összefoglaltad tétellé, és rendesen megtanultad. Csak mert pl. én azt jegyzem meg, amit órán elmondanak. Tavaly érettségiztem, egy két és fél oldalas töri tétel kb. 30-40 perces tanulással megvolt (emelteztem egyébként), mivel már sok mindent eleve tudtam belőle, ráadásul azzal, hogy egyszer leírtam, megint csak megragadtak dolgok.
3/3 anonim válasza:
Ez jó idő. Kívülről megtanulni nekem egy oldalt kb. egy óra. Persze az is számít, hogy az az egy oldal mekkora, nem mindegy, hogy A4-es vagy más, és milyen sűrű a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!