Hogy működik és mire jó ez az europass dolog?
Figyelt kérdés
Van egy okj-s tanfolyamon megszerzett szakmám és azt tudom h ez arra kell a külföldön is tudjak dolgozni. Ez oké de ezt akkor kellett volna kérnem mikor levizsgáztam? Utólag már nem lehet? És e nélkül csak MO-n tudok munkát vállalni? Szóval minden infó érdekel, mert amit az interneten találtam róla az nekem bonyolult, vki magyarázza el "magyarul" :) Köszi2009. nov. 25. 23:56
1/1 anonim válasza:
www.europass.hu
Az Europass dokumentumok tartalmazzák:
önéletrajz,
nyelvi útlevél (nyv darabszáma, fajtája, dátuma...),
oklevélmelléklet
bizonyítvány-kiegészítő
mobilitási igazolvány.
Ezek közül van, mait te is kitölthetsz, de van, amit csak az iskola..
vedd fel az intézménnyel a kapcsolatot, és igényeld meg. Külföldi álláshoz készíts azon nyelvű életrajzot, vagy a magyart fordíttasd le hivatalosan, és a bizonyítványaidat is fordíttasd le.. küldd el nekik. És ennyi. Nem kell túlbonyolítani. Álláshirdetéseknél különben is meghatározzák mit kérnek.. írj motivációs levelet!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!