A tanár elvette a mobilom, most mit csináljak?
Nos, kezdem az elején. Szeptemberben elvette az én telefonomat, meg egy csomó emberét, mert elfelejtettük kikapcsolni (jó persze, van aki csak simán lenémítja és kész). Voltam olyan idióta, hogy odaadtam a telefonomat, mert nem tudtam, hogy csak a szülő mehet majd érte. ELFELEJTETTEM KIKAPCSOLNI A TELEFONOM, HOZZÁ SE NYÚLTAM, ÉS ELVESZI? ÉS CSAK A SZÜLŐ MEHET ÉRTE? Kivágtam a hisztit, visszaadták, mert anyám nem tud menni érte.
Itt van december ugye, és ma megint elvették a telefonomat, de ma már azért, mert nálam volt!!!! És megint bedőltem, hogy majd visszaadják, de nem, megint elkezdi, hogy szülő jöhet érte! EZ LOPÁS. Semmit nem csináltam a telefonnal, és elveszi!!!!!!!!!!!!!!!
Mindkét esetben az osztályfőnök csinálta ezt. Érdekes, nyolcadikosoknál nem randalírozik.
Ja de ma az osztálytársamnak meg nekem is viszaadta, szóval nincs gáz.
Soha nem leszek többé olyan idióta, hogy odaadom egy tanárnak a mobilomat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!