Mennyit kell tanulnia annak, aki ügyvéd akar lenni?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság,mert 11 éves vagyok,nagyon szeretek olvasni,stb... és sok ideje ez az "álmom",de tanulni sok sok évet annyira mégse akarok...:)
Remélem valaki tudja.
üdv.
2013. dec. 13. 14:58
1/13 anonim válasza:
Na pont jótól kérdezed, apukám is az, s a tesóm is annak tanul:) Először is a töri, meg a magyar nagyon kell, abból négyes ötösnek kell lenned:) Középsuli után mehetsz pl pécsre az állami és jogtudományi karra. Az ötéves, akkor még csak jogász leszel, utána még 2 év s ügyvédbojtár(azt hiszem így hívják) szóval 11 év középsulival együtt. Kemény lesz, hajrá:)
2/13 anonim válasza:
De lehet hogy kilenc év most nem tudom, de 7 a tuti. Jó erős gimnáziumba kell járnod, ott hajtani, humán tárgyakból 5-re első vagyok. De ha gondolod, megkérdezem:)
3/13 anonim válasza:
Azért jól gondold meg!! Olyan embereket akarsz megvéden akik bűnösök??
5/13 anonim válasza:
mega jogásznak is van több ágazata is tesóm pl sportjogásznak tanul
6/13 anonim válasza:
De lehet, hogy mondjuk egy válóperes ügyvédnek egy olyan apukát kell megvédenie aki verte a feleségét.
7/13 anonim válasza:
Jogi egyetem 5 év + 3 évig leszel ügyvédjelölt egy ügyvédi irodában, azután lehetsz te is ügyvéd.
8/13 anonim válasza:
jol mondja, öt plusz 3 év nyolc év összesen, öt év után államvizsga, aztán szakvizsga.
9/13 A kérdező kommentje:
Úúúú...
Azért a fél életemet nem akarom tanulni.
Egyébként,így hogy mondtátok, hogy mit csinál valaki,és ezért védjem meg...
Na én egy videón is elsírom magam,nem egy ilyen eseten élőben...
És az Ő oldalát pártoljam !?
A színészeten is gondolkodtam,az milyen jól keres,és kell hozzá tanulni? :)
2013. dec. 15. 17:20
10/13 A kérdező kommentje:
De mondjuk így 11 év nem olyan sok ált. együtt...
2013. dec. 15. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!