Kirughatnak egy 18 évest, ha 1 igazolatlan órája van?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 07:50
2/12 anonim válasza:
Kizárt!
Az én lógós osztálytársaimat annak idején tizenvalahány igazolatlanért sem rúgták ki! Megszánták őket a tanárok!
Aranyos vagy, hogy egyetlen igazolatlanért aggódsz!:-)
3/12 anonim válasza:
Nem.
A 11/1994. (VI.8.) MKM rendelet 28.§ (2) bekezdése értelmében megszűnik a tanulói jogviszonya - a tanköteles kivételével - annak a diáknak, aki igazolatlanul harminc tanítási óránál többet mulaszt. Ennek feltétele azonban, hogy előzőleg az iskola a tanulót, kiskorú tanuló esetében a szülőt legalább két alkalommal, írásban figyelmeztesse a következményekre.
4/12 anonim válasza:
Nekem is van 1 és nyugi nem de ezt tudhatnád ennyi idősen!!Még csak megrovást se kapsz csak a szorgalmi jegyed nem lehet 5ös
5/12 anonim válasza:
Egyért nem rúghatnak még ki, csak harminc után. Nyugi :)
6/12 anonim válasza:
egy igazolatlanért még megkapod az ötöst.
7/12 anonim válasza:
Nekem tavaly 3 igazolatlanom volt, mégsem történt semmi, sőt, magatartásom is 5ös volt..
8/12 anonim válasza:
Nekem tavaly 46 igazolatlanom volt... Ugyanabba az iskolába járok ahova tavaly, és remélhetőleg egy sikeres érettségit fogok produkálni köztük egy emelt. Az, hogy a jogszabály kimond valamit még nem azt jelenti, hogy az úgy van végre hajtva... A naplóbán simán behuzigálja igazoltnak, aztán csókolom.
9/12 anonim válasza:
egy helyett több :D beszarás lenne, ha csak egy sikeres érettségim lenne mer az előrehozottan már megvan :D
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) csak azért kérdeztem, mert az ofőm ezzel fenyegetett :) de nem rúgtak ki:)
2009. nov. 24. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!