A gyereked hogy tanul?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:

9-es és 3-as,4-es.fiú

2-os és 5-ös.lány

2009. nov. 22. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom nyolcadikos, 4.6-os átlaggal.
2009. nov. 22. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Miért kérdezed? Ha úgy érzed, hogy a Te gyermekeddel valami gond lenne, akkor ezt olvasd el:

Én egész kicsi korom óta rossz tanuló voltam. Már első osztályban (amikor még csak piros pontot, fekete pontot és csillagot kaptunk) Én már fekete pontot kaptam év végén matematikából, és magyarból. Egyetlen csillagom volt rajzból.

Hatodikos koromban 4 tárgyból 3-as voltam: magyar, matek, német, fizika. Ötös csak a rajz és a történelem.

3,4-es átlag. Az osztály egyik legrosszabb tanulója.

Aztán bumm...

Kóborvillám, és a jegyeim egyre csak javultak. Középiskolás koromban már kitűnő voltam, és most a Budapesti Műszaki Egyetem (az ország 3. legjobb egyeteme) Építészmérnöki Karán tanulok, és az általános iskolai magyartanálom azt hitte, hogy hazudok, amikor ez elmondtam neki egy véletlen találkozás alkalmával.

2009. nov. 23. 18:53
 4/9 A kérdező kommentje:
ezt hogy csináltad? gratulálok hozzá:D
2009. nov. 23. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy a közepesekből lesznek a vezetők, és a jókból/jelesekből a beosztottak.
2009. nov. 24. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:

5.-es és 5-ös

3.-os és 5-ös

11.-es és 4-es.:)

2009. dec. 23. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:

6.-os lány és 3-as

2.-os fiú és 4-es

2010. jan. 18. 17:23
 8/9 anonim válasza:
1-2 6.os de szlovákiába :)
2010. ápr. 2. 14:05
 9/9 anonim válasza:

én magam vagyok a gyerek:D

14 éves nyolcadikos lány vagyok és mindig kitűnő tanuló voltam, most is az vagyok de ezt nem önteltségből mondom. naponta 3-4 órákat tanulok, különórákra is járok de szeretnék mindent megtenni amit csak lehet mert anyuék elváltak, és anyukámmal lakok és alig keres valamit zongoratanárként úgyhogy később szeretnék egy jól fizető állást.

sajnos nem mindenkinek pottyan az ölébe a pénzügyi biztonság:/

egyébként van lány osztálytársam aki mindenből kettes és nem tanul mert olyan gazdagok a szülei hogy mindent megkap amire szüksége van. előző héten például csak úgy kapott egy vadiúj laptopot :O

szóval szerintem nagyrészt az elkényeztetettség áll annak a hátterében ha valaki enm tanul. nem arra értem amikor valaki nem okos és egyszerűen nem tehet róla hogy rossz a memóriája, hanem aki tényleg direkt nem tanul

2010. nov. 11. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!