Az ilyen szakdolgozat témákhoz mit lehet írni?
Melyik lenne jobb? Melyikről lehet többet írni?
1. A franchise rendszer magyarországi működése, jogi háttere. Egy konkrét Mo-i franchise rendszer elemzése
2.Bevásárlóközpontok a külföldi és hazai kereskedelemben,elemzésük
Nem tudom melyiket válasszam, melyikről tudok többet írni...
nem csak alsó korlátot adnak meg a terjedelemre?
inkább írj többet, mint kevesebbet
Annyit mondtak meg, hogy min 30 oldal legyen. Az nálam soknak számít :D (Persze írok hozzá még egy pár oldalt) Csak adtak vagy 50 témakört de a többi nagyon összetett, ez a 2 ami úgy ahogy jónak tűnik, de nem tudok dönteni.
Meg azt sem tudom, hogy hogyan kezdjek majd neki. Habár az is igaz, hogy majd csak áprilisban kell leadni, de azért már nem árt elkezdeni legalább gondolkozni rajta...
. A franchise rendszer magyarországi működése, jogi háttere. Egy konkrét Mo-i franchise rendszer elemzése
Én ezt választanám. tudnál írni a bevezetődben arról mi a történeti háttere stb. aztán a jogi szabályozáshoz rengeteg anyagod lesz biztos ha utána jársz. Keress egy k konkért franchise rendszert pl spar stb.. ha jól mondom laikusként.
Legyen benne saját munka kutatás vagy valami hasonló pl az emrek mennyire vannak tisztában ezzel a fogalommal vagy valami.
Áprilisig igaz van idő de már nem túl sok nem csak gondolkodni kell GYŰJS és szalaktáj anyagot most. emrt vizsgaidőszakban nem lesz idpőd. készíts egy váztalot az alapján amit formai követelméníynek megadta bevezetés tárgyalás elemzés befejezés stb..
Hűűű, nagyon köszönöm az ötletet!!
Jó dolgokat mondtál. Tetszik.
Köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!