A hang befulladhat ha valaki nem hasznalja kb 4 evig?
Nagyon jo hangom volt 14 eves koromig, opera enekesnek szantak, nagyon eroteljes jo tonusu tiszta hangom "volt".
14 eves korom utan tortent valami ami miatt sokaig eleg kemeny depresszioba estem es abba hagytam az enkelest. Marmint nem enekeltem egyaltalan! Meg a furdoben sem! Most 18 eves vagyok es nagyon szeretnek ujra enekelni, de sajnos mar nem megy :( Se tisztan nem tudok enekelni, a tonusa is elveszett, borzaszto hallgatni, teljesen atlagos kaki hangom van :( es nem is enekelek mert szegyenlem magam emiatt.
Kerdes:
Ez a depresszio miatt lehetett ami rajtam eluralkodott?
Vagy csak egyszeruen "mutaltam"(lany vagyok, szoval nem igazan ertem) a pubertaskor miatt van?
Vagy csak egyszeruen befulladt, a 4 evi szunettol es egy jo tanar vissza tudna varazsolni az eredeti formajat???
Mi gondoltok? Nagyon kene a segitseg! Valaszt akarok kapni vegre! Mi van velem?
Lesz e megint hangom? Vagy maradok ahol most vagyok sot meg rosszabb lesz?
A lányok is mutálnak.
Fordulj énektanárhoz, aki pontos és személyre szabott válaszokat adhat neked, és nem csak találgat, mint az itteni közönség.
Az igazsag az hogy felek :(
Felek hogy azt fogja mondani hogy vegem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!