Tesiztél már zokni nélkül felhúzott cipőben?
Figyelt kérdés
Zokni otthonhagyás miatt gondoltam, ahogy velem megesett :D2013. dec. 1. 15:54
2/5 anonim válasza:
Meg lehet tőle (ví)hólyagod is
Lehetőleg zokni legyen rajtad
3/5 Arnold901005 válasza:
Én is jártam így egyszer. :D Nem tudom, mi értelme volt levetetnie, mert egészségtelenebb mezítláb a cipőben, mint ugyanabban a zokniban maradni, amiben van az ember. Mindegy, egyszer ki lehetett bírni.
4/5 anonim válasza:
Én igen, mindig így tesizek ! Soha se húzok zoknit cipőbe, mert utálom ! Főleg mezítláb vászoncipőt szeretem nyáron !!!
5/5 anonim válasza:
Én általános iskolában tesi órán csak is kizárólag mezítláb vettem fel a sport cipőt, mivel nagyon izzadós voltam akkor is és a zoknimat nem akartam be izzadjon, így ezt láttam jónak és igen irdatlanul büdös volt, de vége volt a testnevelésnek meg mostam a lábam alaposan és vissza a zoknit, normál cipőmet, és hozzá kell tennem nem volt gombás a lábam stb, de a tesi sport cipőm az tan év végére elégé nem bírta az iramot, sajnos erős izzadós vagyok igy olyan volt a cipő szét foszlót belül, valószínű az izzadtság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!