Megéri bármilyen infós OKJ-t elvégezni?
Figyelt kérdés
Pontos szakot nem tudom, hogy még melyiket választom, vagyis eddig ez volt a terv. De beszélgettem ma valakivel, azt mondta hogy semmi értelme az infós OKJ-knek mert mindnek van egyetemi megfelelője, és okj-s informatikusokra senki nem kíváncsi. Ez komoly? Ti mit gondoltok? Nem akarok fölöslegben elvégezni egy 1-2 éves tanfolyamot, és most őszintén eléggé bef0stam.2013. nov. 28. 22:47
1/1 czibles válasza:
Így igaz, semmit nem érnek az OKJs képzések. Akik eddig, az ismerőseim közűl megcsinálták, utána mind valamelyik egyetemen kötöttek ki.
Esetleg arra jó, hogy kapsz egy kis gyakorlati képzést, amit egyetemen nem fogsz megkapni a mintatantervben. Szabadon választhatóaknak persze tudsz felvenni. Igazából amit ott leadnak 2 év alatt, azt a tudást bővem fel lehet szedni egy bő félév alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!