Hogyan tudnék megnézni egy boncolást és kb mennyiért?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megnézni élőben egy boncolást,nagyon érdekelne,hogyan néz ki belülröl az emberi test,de iskolával sosem mentünk,egyetemre nincs pénzem,hogy pathologusnak tanuljak,de mindenképpen szeretnék megnézni egy boncolást,jo lenne ha ingyen,de még akár fizetnék is érte.2009. nov. 20. 18:36
2/6 anonim válasza:
Hallottam vmi olyasmit, h Szegeden vmennyi pénzért be lehet menni. Nem tudom mennyire hiteles az infó, de egy próbát megér. Szegedi anatómia intézetet hívd fel, és kérdezd meg van-e ilyen lehetőség. (Esetleg más városban is megpróbálhatod, főként ahol orvosi egyetem van.)
Vagy ha van vmi orvos ismerősöd, kérd meg h intézze el neked a patológián:D
Első válaszolónak: szerintem inkább érdekes, mint ijesztő:) Tényleg izgalmas látni, h milyen izmok stb. vannak bennünk:)
3/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Esetleg ha nem felejtem el következő pénteken megkérdezem a gyakorlatvezetőm, h van-e esetleg ilyen lehetőség. De ha nincs is, van az intézetben anatómia múzeum, ahol preparátumokat lehet megnézni:) Azért az is több, mint a semmi:)
4/6 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak üzenem,hogy ez nem ijesztő ,hanem érdekes és aki ezen fintorog az akkor undorodjon magától is!! minden relatív!Van akinek ez ijesztő,van akinek más,senkit nem kell lenézni ezért és nem azt kérdeztem,hogy neked ez ijesztő-e vagy sem!
2009. nov. 20. 21:25
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!Azt nagyon megköszönném,ha megkérdeznéd nekem és köszönöm szépen az infokat és még annyit,hogy kb mennyiért lehet megnézni egy ilyet?:)
2009. nov. 20. 21:26
6/6 anonim válasza:
Második vagyok. Sajna az áráról fogalmam sincsen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!