Jelentekézis lap központi írásbeli vizsgára! Tudnátok segíteni?
8. osztályos vagyok. Természetesen mi is kaptunk lapot az írázsbelire jelentkezni. Ezzel kapcoslatban lenne két kérédsem:
1.A tanuló azonosító számához mit írjak ha nem kaptam olyan kártyát még amin az rajta van és nem mondták meg, majd ráírják ők (általános iskola)?
2.A simán "telefonszáma" ponthoz a tanuló (én) telefonszámát kell írni?
Én úgy emlékszem ezt az osztályfőnök beírta mindenkinek. Ott van amúgy a naplóban a neved mellett, egy nagyon hosszú szám, 7-essel kezdődik. Meg mostmár rajta van az egységesített diákigazolványokon is.
Azért jó ha ezt felírod magadnak, mert vannak olyan középiskoláK, ahol az ideiglenes rangsorban nem nevek, hanem ezek a hosszú számok vannak leírva a személyiségjogok védelme miatt. Amikor anyum nekem is nézte tavaly a rangsort, majdnem hülyét kapott, mert nekünk sem volt otthon felírva a szám... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!