Földrajz érettségin milyen segédeszközök használhatók?
Azt tudom hogy írásbelin lehet az atlaszt használni de szóbelit nem igazán értem a suli honlapján a részletes vizsgaleirásba ez áll:
(szóbeli)
A vizsgán használható segédeszközök:
Középfok - NINCS
Alatta egy pár sorral:
"Vizsgázónként szükséges segédeszköz a középiskolai földrajzi atlasz."
Akkor most mi van?
meg ezt írja még: "Az egyes feladatokhoz kapcsolódó esetleges mellékletekről, szemelvényekről a vizsgabizottságot működtető intézmény gondoskodik".
Most akkor ez hogy van? Kihúzom a tételt aztán választhatok hozzá valami segédletet, vagy ha olyan a feladat akkor adnak valami könyvet vagy grafikont hogy abból dolgozzam ki? Nem igazán értem és már teljesen be vagyok parázva. :S
vizsgaleírásban (hosszú í, n)
Valószínűleg ugyanilyen felületesen olvastad a vizsgaleírást is, azért nem érted. Atlasz használható. Itt az eredeti, hivatalos forrásból: [link]
Az atlaszt és az egyéb segédleteket az iskola biztosítja a szóbelin.
magyarul ugyan úgy használható mint az írásbelin csak most nem én viszem a sajátomat hanem a suli ad?
amugy vagy ötször átrágtam magam az egészen de ha parázok akkor semmit nem fogok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!