Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az ideiglenes diákigazolványt...

Az ideiglenes diákigazolványt meg lehet hosszabbíttatni?

Figyelt kérdés
Még mindig nem kaptam meg a diákomat, az ideiglenes viszont holnap lejár. Illetve azt is szeretném megtudni, hogy új papírt azonnal kiállítanak? Ma semmiképp sem tudok bemenni elintézni, holnap viszont lejár, úgyhogy fontos lenne hogy ne hétfőre legyen meg, hanem még aznap. Az iskolát hívtam, de nem érem el, ha valaki tud segítsen, köszönöm. :)

2013. nov. 21. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én már egyetemre járok, ezért nem biztos, hogy amit írok, az nálatok is úgy van, mindenesetre szerintem valószínű. Nálunk azonnal csinálnak ilyen papírt, ha bemész, nem kell rá napokat várni. A mienk 60 napig érvényes, ezután simán lehet újabbat kérni, ha még nem érkezett meg a diák :)
2013. nov. 21. 12:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :))
2013. nov. 21. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!