Felsőfokúsok! Milyen témát kaptatok szóbelin?
Miről kellett beszélnetek? Mi jött szóba? Minden érdekel :) Ha ecl-en voltál, feltétlen tüntetsd fel!
Kösz
hát ez nekem is kiverné a biztosítékot :D
kösz
kész zoltán: 1000 kérdés 1000 válasz (felsőfok)
ebben vannak olyan témák, amik előfordulhatnak, tőlem is ezekből kérdeztek (term-i katasztrófák, globalizáció stb stb)
fú jó hogy mondod, most az utolsó napokban gőzsebességgel magolom be a témákat (h1n1, globalizáció...) most akkor felkerült a listába az eu is (épp ebben a pillanatban írom ki az érveimet az eu ellen :D)
kösz h írtál
Én emelt szinten érettségiztem németből, (és Origós középfokúm van angolból és németből.)
Néztem én is a neten, hogy mi a különbség, de végülis a témák ugyanazok, csak részletesebben, és precízebben kell elmondani. Pl. nem azt mondod, hogy teherautó, hanem, hogy haszongépjármű, és ilyenek...
Én emelt szinten egy olyan képet húztam, amin egy komolyzenei koncert volt, és arról kellett beszélnem. Kérdezgettek német zeneszerzőkről, és hogy mit tudok az életükről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!