Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek h*lye vagyok?

Szerintetek h*lye vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen imádok tanulni és iskolába járni!alig várom hogy leérettségizzek,és föiskolára mehessek.Egyre már járok nyelvet tanulni.Mindenki kinevet.A szűk környezetemben senkinek sincs érettségije, nem hogy felsőfokú.kitűnö tanuló vagyok, igaz 22évesen 10.évfolyamba járok, bizonyos okok miatt volt kihagyás.:) Kellő önbizalommmal és tanulással sikerülhet ugye?:)
2009. nov. 19. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Az hát.
2009. nov. 19. 14:31
 2/5 anonim válasza:
100%

Szerintem nem vagy h*lye. Az ember élete végéig tanul valaki suliban vagy valaki suli nélkül.

Ne add fel és kitartás.

2009. nov. 19. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat szal igen is meg nem is.sokan mondják hogy csak az idöm pocsékolom.mondjuk javarészt a megszerzett tudás miatt tanulok.
2009. nov. 19. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a cirka 6 év csúszás nálad azt eredményezte, hogy benőtt a fejed lágya közben és úgy nézel a tanulásra, ahogy mindannyiunknak kellene. Legtöbbször 16 évesen máson jár a nebulók agya, a sulit csak amolyan kötelező rossznak élik meg, persze azért jócskán vannak kivételek. Használd ki, hogy van lehetőséged tanulni, aztán hajrá a fősuli/egyetem.
2009. nov. 19. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:
14 37 igen ezzel én is igy voltam többek között.köszi neked is.
2009. nov. 19. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!