Mit csináljak? Megírjam a felvételit vagy inkább ne? 11/l
Figyelt kérdés
Hatosztályos gimibe szeretnék menni, de nem vagyok valami közvetlen személyiség. Okosnak, okos vagyook csak kicsit lusta. Jegyeim 4-es-5-ös. A budapesti Toldi - gimnáziumba szeretnék jelentkezni, de félek, hogy nem vesznek fel, vagy ha igen én leszek ott a ''leghülyébb''. Egy mostani osztãlytársam is oda megy/menne, de vele inkább ilyen hellobarát viszonyban vagyunk. Hogy készüljek fel a felvételire? Van aki oda jár/fog járni?2013. nov. 20. 20:29
1/4 anonim válasza:
Csinálj előző évi feladatlapokat.
Egyébként ha okos vagy, akkor nem kell félni a felvételitől. Ezt az "én leszek a leghülyébb" hozzáállást felejtsd el.
2/4 A kérdező kommentje:
Wáá igen, azokat csinálom, de leginkább a költői eszközökkel és a mértékegységekkel bajlódok. Hát igen, talán a legjobb szó rám a kusza. Van amikor százzal tanulok, valamikor inkább csak bedőlök az ágyba és tv-zek. És próbálom kiverni a fejemből :D
2013. nov. 21. 16:35
3/4 anonim válasza:
A toldi elég erős, sokat kell tanulni
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom épp ezért vagyok ilyen ideges. Valami tapasztalat?
2013. nov. 25. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!