Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek a 2014-es központi...

Szerintetek a 2014-es központi felvételi nehéz lesz? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek nehéz lesz a 2014-es központi? Tavaly azt mondták , hogy nagyon nehéz volt és tavaly előtt olyan nehéz volt , hogy lejjebb vitték a ponthatárokat. Ezt azért tudom mert tesóm is tavalyelőtt felvételizett. Idén számíthatunk kicsit könnyebbre?
2013. nov. 20. 16:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ezzel nem vagytok egyedül.:) Az idén fogok felvételizni, én is a matektól tartok jobban, az itthoni probálkozásaimat nézve a legjobb matekom 38 pontos lett.:/

Remélem sikerülni fog, és felvesznek. Sok sikert mindenkinek! :)

2013. dec. 28. 19:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Egyébként én inkább a geometriás feladattól tartok ami általában a 9. feladat. :/ Elméletileg ilyen idős korban nem fejlődik ki teljesen a jobb agyféltek ami ezt a feladatot segít elképzelni/megoldani, térlátás...

Ti melyiktől féltek? :)

2013. dec. 28. 20:24
 13/24 anonim ***** válasza:
Én is inkább a matektól, bár elég reál az agyam, és jól szoktak itthon sikerülni (43-47 pont), de sokszor ilyen piszticsáré szorzást rontok el figyelmetlenséhg miatt.. :-( Magyar szerintem elég könnyű :-)
2014. jan. 5. 13:10
 14/24 bdpst válasza:
A magyar általában mindig könnyebb,mint a matek.De az elmúlt éveket nézve muszáj,hogy most ne legyen nagyon durva a matek sem.Én is idén felvételizek,szurkolok minden sorstársnak :))
2014. jan. 9. 20:56
 15/24 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy igazatok lesz!:) Sikerülni fog, sok sikert mindenkinek! Csak pozitívan, majd írjatok meg, hogy sikerült! :)
2014. jan. 12. 16:50
 16/24 anonim válasza:
Én is most fogok felvételizni és nekem is a matek a gyengém de remélem hogy nem lesz olyan nehéz
2014. jan. 14. 16:57
 17/24 anonim válasza:
Nálunk az egyik fiú tavaly 50 pontos matekot írt!! Mondjuk nem csoda, mert az apukája itt dolgozik matektanárként.:D Amúgy én is nagyon izgulok. Sok szerencsét mindenkinek!:)
2014. jan. 17. 21:37
 18/24 anonim válasza:
Na kinek hogy sikerult??
2014. jan. 18. 12:38
 19/24 anonim válasza:

Nyelvtan jól sikerült (30pont körül)

Matek nagyon nehéz volt (10pont körül :(: :( :()

2014. jan. 18. 13:55
 20/24 anonim válasza:
A matek nekem nagyon sz*r lett :( A magyar kb 46 pont..Én Debrecenbe jelentkeztem a Tóth Àrpádba de 100% hogy lőttek neki..Marad a Csokonai töri vagy sima...Kérdező milyen szakra mész a Csokonaiba?
2014. jan. 18. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!