Mennyire nehéz a középszintű angol érettségi szóbelije?
Figyelt kérdés
93% lett az írásbeli, és már csak pár nap van a szóbeliig de nem nagyon tudom milyen témákat kellene tanulnom meg azt sem hogy milyen nehézségűre számíthatok. (utoljára BME középfokú szóbelim volt nyár elején az 82% lett, azokat a témákat nézzem át újra, vagy esetleg itt vannak még plusz témák is)?2013. nov. 19. 22:01
1/2 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, könnyű, ha nem, akkor nehéz. Neked szerintem semmi gondod nem lesz vele, egy középfoknál sokkal könnyebb. A témákat megtalálod az oktatas.hu-n, de nem kell túlságosan izgulni, a legtöbb ismerősöm semmit se készült az angol szóbelijére, inkább a többi tárgyra készültek, és szinte mindenkinek 100% lett (nekem is, én annyit "tanultam", hogy az utolsó pár napban angol filmeket néztem, hangoskönyvet hallgattam és angolul olvasgattam). Nyilván ez azért lehetett, mert mindenkinek volt legalább egy középfokúja.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, mennyire tudsz angolul. Ilyen előzményekkel szerintem ne aggódd halálra magad.
A témakörök egyébként itt vannak:
Keress rá a B)TÉMAKÖRÖK címre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!