Bratilla kérdése:
Gimnáziumi irodalom válatokat hol találhatok? Lehetőleg emelt szintűt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 11:45
1/7 anonim válasza:
Aranyom, ha emelt szinten érettségizel magyarból, akkor legalább annyi legyen benned, hogy magadtól, önállóan dolgozod ki a tételeket. Létezik tankönyv, ezerféle, létezik magyartanár, létezik internet, ha ezeket egyedül nem tudod használni, akkor még középszintű érettségire sem vagy való.
2/7 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy érettségihez kellene? Kétlem, hogy utalt volna erre a kérdésem, mivel köze sincs a dologhoz.
2013. nov. 16. 15:31
3/7 anonim válasza:
Akkor áruld már el, mit jelent az "emelt szintű" a mondatodban...
4/7 A kérdező kommentje:
Talán emelt szintes magyar csoportot? :)
Amúgy meg ha nem akarsz segíteni, nem kell írnod. Remélem, nem mindig vagy ilyen kötekedős kedvedben, mert ha mégis, elég érdekes ember lehetsz.
2013. nov. 16. 20:23
5/7 anonim válasza:
Rendben, akkor elnézést, máshogy kérdezem: minek jársz emelt szintes csoportba, ha ennyire érdekel csak, hogy magadtól nem tudsz vázlatot csinálni?
6/7 A kérdező kommentje:
Fogalmazzunk úgy, egyáltalán nem érdekel a magyar. Azért vagyok ilyen osztályban, mert csak ezzel együtt tanulhatom emelt szinten a történelmet és a németet. A magyart elsősorban a tanárunk miatt utálom, aki nem is tart rendesen órát, általában filmet nézünk, vagy 20 perc után elenged. Könyvünk nincs, csak szöveggyűjteményünk.
Azért kerestem a vázlatokat, mert terveztem, hogy megtanulom rendesen. De mindegy, már el is ment tőle a kedvem.
2013. nov. 17. 11:46
7/7 anonim válasza:
Normálisan, részletesen leírod a problémádat, és máris lehet segíteni. Faktos voltam, k_rva sok jegyzetem van, és nem vagyok olyan f_sz, amilyennek a válaszaimból tarthatsz. Szóval mondd, mit vesztek, és lehet, hogy tudok valamit küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!