Aki egyetemre jár, annak tényleg szinte semmi ideje sincs a tanulás mellett, vagy csak néha akad?
Figyelt kérdés
Pl, ha valaki az általános orvosi szakra jár a SOTE-n, vagy a BME-re, ELTE-re vagy BCE-re.2013. nov. 12. 21:19
11/14 anonim válasza:
én nem gondolom, hogy az egyetemista lét az arról szól, hogy teljesítsük a minimum követelményeket, de ebbe inkább nem megyek bele. aki meg nem pénzes családból van, annak kutya kötelessége törekedni a maximumra, plusz órákra, aktivitásra, hogy minél nagyobb összegű ösztöndíjat szedhessen össze. anélkül én kb. nem tudnék mit enni:D szóval kérdező, ez mégtöbb dolog függvénye, ahogy látod.
12/14 anonim válasza:
Most ezt nekem szántad?:DD
Nem hiszem, hogy a 4-es 5-ös átlag a "minimum követelmény".
Képeld, TDK-ztam is. Sőőőt, folyamatosan járok középsulikba felvilágosító órákat tartani, pedig ugye az sem lenne kötelező.
Ennek ellenére mégis van időm néha összeülni a barátokkal, biliárdozni, bulizni...
13/14 anonim válasza:
nem, ne legyen üldözési mániád!:) ezt arra értettem, hogy úgy is el lehet végezni egy egyetemet, hogy éppen-kettes, minimum kredites, 2 évet csúszó diák vagy, meg ellenkezőjeként is.
14/14 anonim válasza:
Én corvinus-os vagyok, a Társadalomtudományi karon tanulok. Szorgalmi időszakban sok a beadandó meg van pár zh, de azért van mellette szabadidőm. Tehát pl sportolok, esténként sorozatokat, filmeket nézek és heti 1-2x tuti lemegyek hétköznap inni a barátaimmal vagy a csoporttársaimmal. Vizsgaidőszakban már kevésbé, az nagyjából csak a tanulásról szól, ha jó átlagot akarsz. A corvinusosokra nem jellemző, hogy ne lenne elég szabadidejük a többi karon sem, azok inkább a BME-sek és az orvosisok (kivéve az egyik előző válaszolót :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!