Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki esti tagozatra van levéve...

Tike160504 kérdése:

Aki esti tagozatra van levéve nappali tagozatról de még csak 17 vagyok és nem járok estire sem (érettségi) meddig kaphatom a családit?

Figyelt kérdés
Mert még azóta semmilyen büntetés felszólitás nem jött és igy el sem vehetik a családi pótlékot mert a multhónapban még kaptam..rendesen..
2013. nov. 11. 10:33
 1/5 Solitude válasza:
Neked kell lemondanod. Ha nem jársz suliba mielőbb meg kell tenned, mert vissza fogják fizettetni. Ha szeptembertől kellett volna estire járnod, akkor szeptembertől kellett volna jelezned hogy változás történt.
2013. nov. 11. 10:49
 2/5 A kérdező kommentje:
de nem szeptembertől kellett volna hanem év közben pont egy hónapja októberben hagytam abba és akkor is vetetem le magam estire!!??
2013. nov. 11. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor most kell bejelenttetni, különben később kell majd visszafizetned
2013. nov. 11. 19:40
 4/5 anonim válasza:

HÜLYESÉG, már elnézést nekem hiányzásban több ezer óra volt mire meg lett oldva minden papír, nem kell vissza fizetni semmit, de esti tagozatra nem járhatsz mert csak 17 éves vagy. Bejelenti meg nem lehet mert tanköteles vagy, azaz kötelező 18 éves korig iskolába járnod. Amit csinálhatsz, hogy bejársz... Illetve családit CSAK nappali tagozaton kaphatsz!! Sem esti sem levelező tagozaton.

Teszem, hozzá minden kötekedőnek hogy:

É N. E Z T. M Á R. E G Y S Z E R. V É G I G. C S I N Á L T A M!

2013. nov. 13. 00:23
 5/5 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy már 18 évig tankötelesek a diákok, hanem 16 éves korig.

Szerintem érdeklődj az iskolánál.

2014. márc. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!