Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik OKJ-s képzés vagy...

Melyik OKJ-s képzés vagy egyetemi szak lenne nekem való?

Figyelt kérdés

pszichológus szerettem volna lenni, de rájöttem, hogy nehéz az odavezető út, és nem is biztos, hogy el tudok vele helyezkedni.

van pszichológiához hasonló szak, ahova könnyebben felvesznek, nem nehéz nagyon és el lehet vele könnyebben helyezkedni?

ami még érdekel, az az írás, rengeteg történetet írtam már, nem tudom, hogy ezzel mit lehetne kezdeni. a kommunikáció szakról azt hallottam, hogy nincs állami képzés, és talán még nehezebb vele elhelyezkedni.

gondolkodtam óvónő képzőn vagy tanító képzőn, de nagyon rossz az énekhangom és nem játszom hangszeren, ezek pedig kellenek hozzá. a gyerekeket nagyon szeretem! :)

ha egy ilyen OKJ-s képzés vagy egyetemi szak sincs, akkor valami olyan, ami egyszerű, el tudok vele helyezkedni és nem halok vele éhen? a reál tárgyakhoz nagyon nem értek, szerelni nem akarok, főzni/sütni nem igazán tudok.(bár megtanulhatok)

most vagyok 11.-es.

17/L

2013. nov. 10. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
legyél dietetikus.. megtanulsz sütni főzni és nem halsz éhen.
2013. nov. 10. 16:19
 2/5 A kérdező kommentje:
dietetikus? miért pont az? :D
2013. nov. 10. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért ne az első két évben megtanulsz főzni. Tehát nem fogsz éhen halni ha tudsz főzni
2013. nov. 10. 17:34
 4/5 A kérdező kommentje:
ha-ha-ha.:D
2013. nov. 10. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen szakmák nincsenek, hogy kevés tanulás és elhelyezkedési lehetőség tuti.. keress másik utcát!
2013. nov. 11. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!