Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az gáz ha földrajzból puskát...

Az gáz ha földrajzból puskát írok?

Figyelt kérdés

Most vagyok középiskolás és informatikus szeretnék lenni.Számomra a földrajz nem fontos tárgy,ezért akarok belőle puskát írni mert nagyon sokat írtunk a füzetbe és ennyit nem lehet olyan könnyen megtanulni.Szerintetek?

Puskázott már valaki földrajzból? Lebukott? Amúgy 9.es vagyok és nagyon nem értem hogy minek a földrajz ha INFORMATIKUS leszek.

2013. nov. 9. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk szinte mindenki puskázik mindenből.

Én személy szerint utálok puskázni volt amikor lebuktam és egyest kaptam szóval inkább kerülöm a helyzetet.

A földrajz meg a kedvenc tantárgyam sosem puskáznék belőle.

Ha jól ismeritek a tanárt akkor nem lehet nagy gond, van olyan akinél lehet és van akinél egyáltalán nem. Nálunk volt olyan hogy az sem tűnt föl neki hogy a füzet valaki előtt nyitva volt a pad tetején, de van aki egy kis cetlit is észre vesz szóval csak akkor csináld ha tudod hogy nem figyelmes a tanár:D

2013. nov. 9. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
csak akkor ha tudod hogy a tanár nem szokott figyelni
2013. nov. 10. 08:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon "gyenge" a földrajz tanár.Olyan halkan és lassan beszél hogy nem is lehet érteni.A többi osztálytársam nem is figyel a tanárra egész órán telefonoznak és facebook-oznak. KB 5-en jegyzetelünk az egész osztályba,szóval szerintem azt sem venné észre ha puskáznák.
2013. nov. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!