Van itt 5-6-d éves SZEGEDI ÁOK-os?
Figyelt kérdés
Kéne egy kis segítség egy elsőéves elveszett gólyának pszichiátria ügyben (igen, tudom, hogy elsőben még nincs ilyen óra...) :)2013. nov. 3. 22:11
2/4 anonim válasza:
Ötödéves vagyok, kérdezz nyugodtan.
3/4 A kérdező kommentje:
hát, lehet, hogy PTE is jó, de most nem vagyok benne biztos. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha elsőévesként szeretnék bejárni olyan előadásokra és gyakorlatokra, amik azt hiszem 5. évben vannak és a professzor megengedte, nem fognak kinézni a felsőbb évesek, hogy ez meg mit keres itt?
2013. nov. 4. 22:20
4/4 anonim válasza:
Egy előadásra bárki bemehet. Még a nagymamád is ha akar. Tehát senki nem fog senkit kinézni.
Ami a gyakorlatot illeti oda már engedély kell, de az látom megvan. A diákok természetesen meg fogják kérdezni, hogy mit keresel ott, de a szegedi ismerőseimet ismerve, ha normális érved van, pl. kell a TDK-hoz, akkor senki sem fog szólni egy árva szót sem, amíg nem hozod őket kínos helyzetbe, vagy nem akadályozod őket a gyakorlat közben.
Üdv, Pécsről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!