Megérné felvenni a bevezető matematika és fizika tárgyakat függetlenül a 0. zh-tól?
BME-GPK
Ha esetleg sikerülne is a 0. zh matekból és fizikából, attól még megérné felvenni a bevezető matekot és fizikát? Jó hogyha átismétlem az egész anyagot, de abból is vizsgázni kell, és ha véletlen nem sikerülne jól akkor csak megszívom.. Plusz lenne még kettővel több tárgyam, amikre készülni kell.
Nem tudom, hogy a BME-n hogy működik, de az ELTE-n így volt: írattak velünk egy olyan nehéz "0. ZH"-t, hogy a felsőbb évesek is összeülve csinálták meg (előttünk), és volt olyan fazekas-specmatos, aki meg is bukott. Akik megbuktak, azoknak fel kellett venni a bevmatot, ahol olyanokat tanultunk, mint a gimnáziumban, és én ráadásul még olyan csoportba kerültem, ahol egyáltalán csináltunk valamit. A kritérium ZH már könnyebbre sikeredett, ott sokkal többen átmentek (igazából ott a beugrórészen buktak, ha buktak).
Ha ugyanez a helyzet a BME-n is, akkor tök fölösleges fölvenned, már ha sikerül. Bevfiz nekem nem volt, ott nem tudom mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!