Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol lehet szerezni középiskola...

Hol lehet szerezni középiskola felvételire gyakorló feladatokat neten? Az elmúlt évek feladatsorain kívül?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
tök fölösleges...én semmi felkészüléssel megírtam tök jól
2009. nov. 14. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:

14/L vagyok és nekünk előkészítőre meg kellett venni, egy könyvet. Szerintem nagyon jó [Kipróbált felvételi feladatsorok] egy ilyen lila könyv, és ilyen gyerekek vannak rajta :D

Van benne magyar és matek + a megoldások is, ha valami nem megy.

Szerintem jó. Báár nekünk előkészítőn is elég jó tanáraink vannak:)

De szerintem nem kell erre annyira eszeveszettül sokat tanulni, mert amit eddig nem értettél v. nem tudtál ez alatt a kis idő alatt sem fogod tudni.. Jó persze, néhány dolog még biztosan van, amit érdemes ha tudsz.

De sok barátnőm előkészítők nélkül és mindenféle letöltött felvételik és könyvek nélkül is elég jól megírták.. De hát mindenkinek másképpen könnyebb:)

Szóval abbahagyom a dumámat, a lényeg, hogy ajánlani tudom ezt a könyvet!! És az ára is jó, szerintem. [3000ft]

2009. nov. 15. 00:10
 3/3 A kérdező kommentje:

én nem járok előkészítőre.

6 osztályos gimibe járok, csak váltani szeretnék...

2009. nov. 15. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!