Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen kollégiumba tudnék...

Milyen kollégiumba tudnék menni, ha?

Figyelt kérdés

Ha jövőre OKJ-s képzésre szeretnék menni ? ( Pécs )

ilyenkor bekerülhetek esetleg valamelyik egyetemi kollégiumba,vagy vannak külön kollégiumok is, mint pl a középsulinál,hogy nem mindenki egy suliba jár,hanem mondjuk több középsuliba,és a középiskolának van fenntartva a kollégium. Van ilyen kollégium Pécsett? köszöönm előre is! :)

2013. okt. 31. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:

az hogy ott van-e nem tudom.

De az biztos hogy egyetemibe nem mehetsz, mert OKJ-sakat még valamennyire "pórázon" fogják koliban.

Azaz nekik vannak szabályok.

Magánkoliba se nagyon vesznek fel OKJ-st. Csak középsulis kolit pályázhatsz meg,ha felvételt is akarsz nyerni.

2013. okt. 31. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:

póráz alatt értsd:

ébresztő, kimenő, takarodó, stb.

2013. okt. 31. 23:17
 3/7 A kérdező kommentje:
akkor marad a középsulis. Köszönöm a választ :)
2013. nov. 1. 00:45
 4/7 anonim ***** válasza:

mondjuk azt elfelejtettem, hogy ha nem érettségiztél, és olyan OKJ-t teszel le, akkor ez a póráz még nagyobb.

20 évesen is kötelező lesz akkor pl. a tanulószoba.

Mondjuk Pécs nem tudom milyen város, de ott is kell lennie államilag fenntartott középsulis kolinak.

2013. nov. 1. 12:00
 5/7 A kérdező kommentje:
idén lesz meg az érettségim. Jövőre érettségire épülő OKJ-ra megyek.
2013. nov. 1. 12:47
 6/7 Zsebi23 válasza:
pécsi vagyok, így nyugton állíthatom, hogy van pár kollégium.Én is okj-re jártam, így sok csoporttársam vette igénybe, pl a Szántó koleszt. Nincs póráz,akkor mész ki és be,amikor akarsz
2013. nov. 5. 20:24
 7/7 A kérdező kommentje:
nah ez jó hír. Köszönöm a választ
2013. nov. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!