Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne könnyíteni a...

Hogy lehetne könnyíteni a kémia tanulást? Akár mennyit tanulok mindig négyest kapok pedig továbbtanulás előtt állok és nagyon szeretnék kitűnő bizonyítványt.

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Stréberkém, hidd el, lesz a négyesnél még rosszabb is. :\
2009. nov. 14. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző, ennek a "stréberkének" komoly céljai vannak, amik miatt nem b@szogatni meg beszólógatni kellene, hanem inkább tisztelni. Lehet, hogy ő lesz majd az az orvos, aki meggyógyít téged egy súlyos betegségből, és lehet, hogy ha a kémiát 5-ös helyett csak 4-esre fogja tudni, hatástalan gyógyszert ír fel neked és megszívod.

Komolyan nem tudo megérteni az olyan embereket, akik elkezdenek stréberezni, ha valakinek összejön a kitűnő bizonyítvány vagy akár csak eszébe is jut, hogy tiszta 5-öst akar. Kozmetikusnak, kukásnak, fodrásznak nem kell kitűnő bizonyítvány, az orvosnak, ügyvédnek stb-nek meg igenis kellenek a jó jegyek. Megnézném, hogyan boldogulna a társadalom, ha hiányoznának az ilyen "stréberkék"...

Kedves Kérdező, a kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mert nagyjából én is pont ugyanebben a helyzetben vagyok...

2009. nov. 14. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
92%
Én mát túlvagyok ezen, és azt is pontosan tudom, hogy az aktuális tudásnak nem mérőszáma a részjegy, akárcsak a teljes tudásnak a vizsgán kapott jegy. Nem attól lesz valaki jó orvos, hogy 4-est vagy 5-öst kapott 15 évvel ezelőtt egy szép keddi napon. Ne azzal legyen elfoglalva, hogy a jegyeken dilemmázik, ennek oka lehet a tanár rossz napja, vagy a tanuló előadásmódjának apró defektje is. Ha vannak ambíciói, tanuljon, és ne vacakoljon a jegyeken. Ennek az egésznek később lesz haszna úgyis. Sajnos azthiszem, ő is úgy van szocializálva, akiknek be van beszélve az, hogy szarember, ha nem színötös. Nem így van. Nézz bele az ismert történelembe, engem igazol. Sok sikert a tanulónak!
2009. nov. 15. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!