Pénzdíjas pályázatok? (többi lent)
Sziasztok!
Nem létezik valamilyen pénzdíjas IDEGENNYELVŰ pályázat diákok számára? Kerestem már rengeteg módon neten, de nem találok sehol.....minden más van, de id.nyelvű egy se. Segítsetek, légyszi! Nem ismertek valamit, vagy nem tudjátok, hogy hol találhatnék ilyet?
Előre is köszönöm szépen mindenkitől!:)
Mégis mire gondolok? Direkt odaírtam, hogy IDEGENNYELVI pénzdíjas pályázatok DIÁKOK számára.
Mérnököknek szólót például én is láttam, meg rengeteg irodalmit is, de olyat, amit én keresek, egyet sem. Ezért gondoltam, hogy itt kérek segítséget.(:
Ne haragudj, de szerintem egyáltalán nem voltam bunkó a kommentemben (veled ellentétben, mert például kapásból a "mégis mire gondoltál" nem hiszem, hogy olyan kedves megfogalmazás).
Számomra az, hogy idegennyelvi pályázat, már önmagában megfogalmazza, hogy az idegennyelv játsza benne a fontos szerepet, és teljesen mindegy, hogy azon belül mi, csak annyi, hogy az idegennyelvi tudást lehessen benne kamatoztatni.
Az meg tény és való, hogy azt nem írtam le, hogy milyen diákok számára valót gondoltam.. gimnazista diákokra gondoltam (mert máskülönben egyetemistát írtam volna), elnézést kérek!
A gimis dolgokat nem szoktam figyelni annyira, de amit látok azaz, hogy ügyesebb iskolák sorra teremtik meg a külföldi lehetőségeket a diákoknak (pl. videó-készítő verseny, cserediák programok, stb).
Egyénileg gimiben szerintem nem sok lehetőség hullik az öledbe, de nézz körül kicsit neten.
EVS-oldalakat ajánlom, Salto Youth, és hasonlóak. Húgomnak múltkor egy BOCS alapítványos skóciai képzést küldtem tovább e-mailben, tehát ők is aktívak ilyen téren. Ifjúsági Vöröskeresztben én sok lehetőséget láttam anno, nem tudom ma hogy működnek, már pár éve nem vagyok az önkéntesük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!