Nem tudom mit tanuljak, de döntenem kell! Mit tegyek?
Most fogok idén érettségizni, szóval ideje lenne már eldöntenem, hogy hogyan is tovább. Szakmát szeretnék szerezni, a gond az, hogy semmi konkrét ötletem nincs, hogy mégis milyen irányban. Egyetem, főiskola kizárt egyéb okok miatt!
Sajnos csak ingyenes képzést engedhetek meg magamnak és hiába böngészek neten a lehetséges választások közül, egyet sem találok. Mindenféle képen el kell majd kezdenem valamit, nem tehetem meg, hogy itthon ülök egy évet amíg kitalálom.
Nyilván nem azt kérem, hogy mondjátok meg, hogy mi lesz az én álomszakmám, csak kétségbe vagyok esve és valamilyen megoldást keresek.
Sok internetes tesztet töltöttem már ki, de egyik eredmény sem csigázott fel.
Kérlek segítsetek! :(
Mint mondtam, csak ingyenes képzés érdekel! Így nem tudok képzési díjat fizetni egyes OKJ-nál, és amíg lehet szeretném az első szakmámat ingyenesen megszerezni.
Egyetem, főiskola azért kizárt, mert utána x évig nem szeretnék itthon maradni, mert egy bizonyos időre ki kell majd költöznöm családi dolgok miatt, és ha már kint töltöm majd azt az 1 vagy 1,5 évet munkát is szeretnék kint vállalni. Előre ezt nem tudom meghatározni mikor lenne, de ha mennem kell majd, akkor az tényleg muszájból lesz, és nem tudom majd a tandíjat kifizetni az egyetemnek amit " rámfordítottak"
Milyen munkát találhatnék egy érettségivel? Lányként még egy építkezésre sem mehetek el segíteni valamiben, illetve a McDonalds sem álmaim helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!