Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most vagyok végzős, és továbbt...

Most vagyok végzős, és továbbtanuláshoz jó lenne egy kis pénzt gyűjtenem, csak suli mellett ez nehéz, így olyan munka kellene, amit eltudnák végezni suli mellett is. Tudtok nekem ebben segíteni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

először is eltudnék

másodjára hogyan tudna akárki is segíteni, ha nem írod le honnan vagy és hova szándékozol majd menni ha felvesznek.

ha lány vagy pultusnak felvesznek hétvégére, csak egy kicsit kell utánajárni, több ismerős lány így tartotta el magát

srácként nehezebb, de ha nem tudsz a talpadra állni, később sem fog menni. kopogtatni kell.

2009. nov. 13. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Budapesti vagy? Szórólapozás érdekel? Nem a szokásos 6-8 órán át állás az esőben, hanem értelmes munka.
2009. nov. 13. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves első, ha már belekötöttél, elárulnám neked, hogy "el tudnék" a helyes, így, külön.

Amúgy szórólapozáshoz keresnek szinte mindig embereket, ha bejön a jó idő elmehetsz fagyit árulni, esetleg tavasszal érdeklődj a strandoknál (korán kell, mert hamar lecsapnak rá)

2009. nov. 14. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha már ennyire belekötött mindenki a helyesírásomba, akkor azt kell mondanom, hogy nyelvtanilag az enyém lesz helyes, mivel a tudban az "u" mély hangrendű, és mély hangrendű toldaléknak kell hozzákapcsolódnia, ami pedig az "á" lesz, és nem az "é". Az más kérdés, hogy hangzik szebben, mert vannak persze kivételek.

A lényegre térve, nem vagyok budapesti, sőt elég messze lakok tőle, de sajnos vidéken, alig vannak diákoknak való munka, legfeljebb szórólaposztás, csak mivel az iskola kötött, ezért ehhez kell osztani az időbeosztásom, így nem túl nagy a választék. Nyáron szoktam dolgozni, de én mostanság is gondoltam valamire. Egyébként Szegedre mennék tovább, ha felvesznek, de ott már több munkalehetőség is van, mint itt, csak lehetetlenség akár most bármilyen messzibb városba dolgozni járni, épp ezért a legjobb lenne valami helyileg, vagy gép mellett végezhető munka.

2009. nov. 15. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!