Töri OKTV, mit csináljak?
Most néztem meg, már nov.4-én lesz az 1. forduló,jó lenne ha továbbjutnék...
Hogy készüljek rá? Tudom,hogy már nincs sok időm,de annyira lekötött a szalagavató meg minden.
Szóval, " Feladatlap, amelynek 70%-a a kétszintű érettségi vizsga követelményeire épül (a rendes érettségi
vizsga tanévét megelőző évfolyamok tanulói 1790-ig, a rendes érettségi vizsgát tevő évfolyamok
tanulói 1920-ig kaphatnak feladatokat), 30%-a pedig a választott pályázati témával foglalkozik. Az
utóbbi 30%-ra vonatkozóan a felkészüléshez szükséges szakirodalom a pályamunkák témáinál
olvasható.
A feladatok megoldásához semmilyen segédeszköz nem használható. " ---> HOGY készüljek a 70%-ot kitevő részre? Mert a 30%-hoz értem,hogy ajánlott elolvasni a könyveket...
"már nincs sok időm,de annyira lekötött a szalagavató meg minden."
Nálunk direkt emiatt van az OKTV utolsó fordulója után a szalagavató, és a tanárok már első óta készítik a gyerekeket az OKTV-re... Ha Neked eddig ilyen nem volt, akkor nem tudok mit mondani.
Pályamunka is van?
Mert azt akkor már le kellett volna adni. Azon én előző tanévben áprilisban kezdtem dolgozni, 30 gépelt oldal kellett legyen, de ez régen volt, még a múlt században....
A pályamunkát annak kell leadnia,aki továbbjut,szóval... Meg most nincs is idő írni egyet.
Úgyhogy légyszives a KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK, hogy a 70%-os részre hogy készüljek??
Úgy, ahogy az érettségire fogsz!
Olvasd el a tankönyveket (addig ameddig kérik) a forrásokkal együtt. Próbáld memorizálni, hogy mi mihez kapcsolódik. Nézegesd az atlaszt, nagyon hasznos tud lenni!
És amikor már úgy érzed, hogy tudod, akkor menj fel az oktatas.hu-ra és kezd el megoldogatni a feladatlapokat, de ne csapd be magad!
Jó tanulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!