Mit csináljak ha egyszerüen lusta vagyok tanulni?
Figyelt kérdés
Minden nap kapok 1-est kb 10 van pedig csak most kezdődött a suli :( . Csak Gépezek persze sportlok is kondiba járok de nem birrok tanulni ,tudtok ez ellen valamit?2013. okt. 24. 22:02
1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom, én annak idején mondtam anyának, hogy zárjon már be a szobámba, és vigye magával a telefonom és a laptopom, mert ez nem állapot már így, hogy igaz, hogy leülök az ágyamra a könyveimmel, de a telefon mivel a közelemben van, így folyamatosan válaszolok a facebook levelekre.:D Unalmamban már elkezdtem tanulni.:D Ha nem is mindenre, de legalább arra próbálj tanulni, ami kicsit érdekel, és esetleg tovább tudnád vinni - bár nem tudom, hogy középsulis vagy, vagy hova jársz?! De vannak olyanok is, akik képesek órán figyelni, és az anyag nagyrészét már ott megtanulják. Próbáld ki ezt a módszert is, utána ha otthon leülsz mellé egy kicsit, akkor lehet, hogy tök gyorsan megjegyzel mindent. Ha lenne egy kis sikerélményed, akkor biztos vagyok benne, hogy másképp állnál a dolgokhoz. Valamint ha lenne egy kis jutalom, akkor is.:D Én a volt barátomnak - igaz kicsit szemétség volt - de volt, hogy mondtam, hogy míg nem tanulja meg a szódogára a szavakat, addig nem találkozunk. Hidd el nekem, hogy 10 perc alatt bemagolt 50 szót, mert úgy volt vele, hogy haladjunk, minél többet lehessünk együtt. Szóval vannak itt lehetőségek, de hogy rád melyik lesz jó hatással, azt már csak te tudod eldönteni.:)
2/2 A kérdező kommentje:
középsulis vagyok, köszi a válaszod , megfogadom :)
2013. okt. 26. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!