Ha most kezdek el tanulni fizikát, akkor tavasszal le tudok majd érettségizni emelt szinten?
Figyelt kérdés
Tanultam rendesen 3 évig fizikát, most végzős vagyok. Érettségiig van kb. 4 hónapom. Kicsit későn, de rájöttem, hogy fizikával (is) akarok továbbtanulni, de eddig nem foglalkoztam vele. Ha tanultam akkor ötös voltam, ha nem, akkor rosszabb :P de átlag 4es.2009. nov. 12. 20:52
1/3 anonim válasza:
Simán. Bár én faktos voltam, de úgy isten igazából érettségi előtt egy hónappal kezdtem foglalkozni a fizikával és ötös lett
2/3 anonim válasza:
Magántanárral biztos, magadtól nem tudom, de őszintén úgy nem sok esélyt látok rá. Középszinten igen, de emelten nem.
3/3 anonim válasza:
Én most ősszel mentem középszintűre, a tanulást eléggé elhanyagoltam, utolsó héten vágtam neki igazán, nem is sikerült túl jól, és az emeltre meg rengeteget kellene készülnöd, az nagyon nehéz elvileg. De szerintem megtudod csinálni, ha folyamatosan tanulsz. Lényeg hogy mindennap valamennyit, és feladatokat is sokat oldj meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!