Hány százaléktól van meg az érettségi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudja valaki az osztályzatok százalékos határait? Idén hány ponttól/ százaléktól kapjuk meg a 2-est, 3-ast, 4-est, 5-öst?2013. okt. 23. 11:22
1/10 anonim válasza:
Írásbeli+ szóbeli: 25%tól 2, 40től 3, 60tól 4, 80tól 5.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Már 25%-tól meg van a kettes? :) Az egész jó... Akkor ez már a szóbelivel együtt van? Lényegében nem számít hogy hogy sikerült az írásbli, ha a szóbelivel fel tudod hozni?
2013. okt. 23. 11:42
3/10 anonim válasza:
A ketteshez összességében 25% kell. De az írásbelin és a szóbelin is el kell érni külön.külön a 12,5 %ot! Erre figyelj. Tehát ha max pontosat írtál, és a szóbelin semmit nem produkálsz, bukta. Ez fordítva is igaz. Ha írásbelin nem éred el a 12,5%ot, akkor nem is mehetsz szóbelizni!
4/10 anonim válasza:
Nem 12,5%, hanem 12%. Csak ha ez tört pontszámra jön ki, akkor felfelé kerekítik. Egyébként stimmel.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Sokat segítettél...
2013. okt. 23. 12:23
6/10 anonim válasza:
Írásbelinek és szóbelinek külön-külön 12%-osnak kell lennie, együtt 25% a kettes.
Matekból nincs szóbeli, csak akkor, ha nem éred el a kettes szintet, de eléred a 12%-ot.
40% hármas, 60% négyes, 80% ötös
Emelt szintnél máshogy van, de ha a kettesre gyúrsz, gondolom ennek a határai nem érdekelnek.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Földrajz középszintűt csináltam, reméljük azért egy 3-as megvan...
2013. okt. 23. 14:17
8/10 anonim válasza:
Most komolyan, hogy lehet úgy érettségizni, hogy nem tudod még a határokat sem?
9/10 anonim válasza:
Én is most csináltam a földrajz érettésgit:) A tanárom azt mondta,hogy holnap meg is mondja ,hogy-hogy sikerült,mert már kijavította. Hivatalosan meg azthiszem november 4.-én nézhetjük meg.
10/10 A kérdező kommentje:
Kerestem a hatarokat, de sehol nem talaltam meg a hivatalosat, meg csak sok evvel ezelottieket lattam. A sulimban nem lehetett erettsegizni foldrajzbol, igy en majd 4-en tudom meg az eredmenyt, de megneztem a megoldokulcsot hogy kb. hogy sikerult. Es az a koltoi kerdes jogos, de tanar nelkul, egyedul keszultem az erettsegire, csak par linket kaptam a kovetelmenyrol, ezert nem teljesen vagyok mindennel kepben. De koszi a segitseget es bocsi az ekezetekert.
2013. okt. 23. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!