Mikor van idén nyílt nap Semmelweis egyetemen az ált. Orvosin?
Figyelt kérdés
Sehol sem találok időpontot, se felvin se az egyetem oldalán. :/
Remélem valaki tájékozottabb mint én, s segíteni tud, köszi előre is.
2013. okt. 22. 19:16
1/1 anonim válasza:
Azt nem tudom idén mikor lesz, én október-november környékére emlékszem, amikor voltam. De a nyílt egyébként nem egy hűdenagy valami, csak a Nagyvárad téri tömbben elhangzik sok unalmas, egyetemtömjénező beszéd, meg pár érdekes. :) ha tényleg arra vagy kíváncsi milyen itt tanulni, www.ora.sote.hu, fent van az órarend, bármelyik előadásra besétálhatsz, ha EOKban, a Tűzoltó utcában van akkor a biztiőr lehet kérni fogja a diákod, de csak mondd azt hogy felírod magad, és sétálj oda a recepciós pulthoz, firkants oda valamit. A hallgatóktól meg kérdezhetsz, biztos elmondják, amire kíváncsi vagy.Sőt, ha van hallgató ismerősöd, kérd meg, hogy du-i konzira vigyen be boncterembe, ottse nézi a kutya se, hogy ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!