Mit gondoltok erről az új tankönyv vásárlási menetről?
Figyelt kérdés
Most bejött ez hülye Hoffman Rózsa-féle tankönyv csekkes befizetés, és nekem nincs még tankönyvem, anyukám már rég kifizette. És most ettől fogok majd megbukni, hogy nincs, miből tanulnom? Tök nyugodtan kijelentette, hogy Október 15-ig mindenki megkapja, de az iskola még semmit sem tud, addig a jó szándékú tanárok fénymásolnak nekem az anyagól, egyenlőre, de jobban örülnék, ha már megkapnám a tankönyvcsomagomat. 7-es vagyok, és matekból már kaptam 1-est, mert hogy a tanár nem jegyzi meg, kinek van könyve, kinek nincs.2013. okt. 21. 19:03
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem olyan részről jó, hogy tankönyvosztáskor nem kell a gyereknek 10ezrekkel mászkálni az iskolába, illetve a tankönyvosztónak sem kell foglalkoznia a pénzügyekkel, tőle csak megkapod a csomagodat.
Viszont javasolnám, hogy próbáld meg addig is könyvtárból, esetleg nyolcadikasoktól megszerezni a könyveket, amire szükséged van
2/3 anonim válasza:
Hát ez elképesztő-
Nade nem tudtad volna valami boltban beszerezni
a könyveket? Vagy legalább egy-kettőt
3/3 anonim válasza:
Vagy valami felsőbbévestől kérd már kölcsön
(legalább egy darabig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!