Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Főiskola helyett valami...

Főiskola helyett valami könnyen elvégezhető?

Figyelt kérdés
Fényképész szeretnék lenni, lassan el is jutok odáig, hogy saját stúdióm legyen Jártam egy évet fősulira, de mivel semmi értelmét nem éreztem(kommunikáció és médiatudományra jártam), ezért abbahagytam, mert nyár végén jutott eszembe utójelentkezéskor hogy szeretnék menni és akkor már csak erre lehetett. Viszont minden barátom jár suliba és valahogy bánt, hogy ez kimarad az életemből, vagy hogy nem lesz diplomám. Lehet hogy ez csak a társadalom nyomása manapság. Érdekelne valami oktatás, ami ingyenes, és ha még pénzt is lehet belőle keresni később az plusz. Érdekel még a pszichológia valamennyire, a fotózáson kívül(a fotós sulikkal kapcsolatban óriásikat csalódtam OKJ téren).
2013. okt. 21. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"vagy hogy nem lesz diplomám"

"Érdekelne valami oktatás (...) OKJ térem".

Azt vágod, hogy diplomát csak főiskola/egyetem ad? A Komm és médiatudomány főiskolánál pedig semmi könnyebbet nem fogsz találni. Egyszerűen nem létezik, az egy hatalmas (rossz) vicc.

2013. okt. 21. 10:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerinted fogyatékos vagyok vagy mi? Egy puszta időtöltést keresnék ahol hasznos dolgokat tudnék tanulni, nem a karrierem előrehaladását segítvén, csak úgy más emberekkel együtt okosodni olyan témában ami érdekel engem és őket is.
2013. okt. 21. 10:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg egy rossz vicc.
2013. okt. 21. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát először el kell döntened, hogy mit szeretnél csinálni. Időtöltésből ne járjál már suliba szerintem...
2013. okt. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!